Piątek, 26 Kwiecień
Imieniny: Marii, Marzeny, Ryszarda -

Reklama


Reklama

Absolwent w roli mistrza


Kuchnia francuska uważana jest za jedną z najlepszych na świecie. Kojarzymy ją z żabimi udkami, ślimakami, bagietką, serami i winem. Czy tak naprawdę jest? Tego mogli dowiedzieć się uczniowie z ponadgimnazjalnej „dwójki", podczas spotkania z kucharzem specjali...


  • Data:

Kuchnia francuska uważana jest za jedną z najlepszych na świecie. Kojarzymy ją z żabimi udkami, ślimakami, bagietką, serami i winem. Czy tak naprawdę jest? Tego mogli dowiedzieć się uczniowie z ponadgimnazjalnej „dwójki", podczas spotkania z kucharzem specjalizującym się w tej dziedzinie.


Reklama

Ostatni piątek upłynął uczniom ZS nr 2 w Szczytnie pod znakiem kuchni francuskiej. Stało się to za sprawą absolwenta szkoły Marka Michalaka, który zaprezentował swoje umiejętności kulinarne podczas spotkania z młodzieżą.

Reklama



Komentarze do artykułu

Napisz

Reklama


Komentarze

Reklama