Piątek, 19 Kwiecień
Imieniny: Alfa, Leonii, Tytusa -

Reklama


Reklama

Serce do gotowania i szczęście do borowików (zdjęcia)


Prawdziwek ważący ponad 400 gramów dał Tadeuszowi Abramczykowi z Wielbarka zwycięstwo w tegorocznym Grzybowaniu. Wśród kucharzy najlepsze okazała się Renata Tabaka z Kucborka. Jej smardze faszerowane rydzami i borowikami były bezkonkurencyjne.


  • Data:

Dziesiąta edycja wielbarskiego Grzybowania okazała się rekordowa pod względem ilości grzybów.


Reklama

Więcej w czwartkowym, papierowym wydaniu "Tygodnika Szczytno". Polecamy.

Reklama



Komentarze do artykułu

Napisz

Galeria zdjęć

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama

Reklama


Komentarze

Reklama